Σχεδιάζετε ένα γιοτ πάρτι;  Σκεφτείτε αυτά τα πράγματα

Σχεδιάζετε ένα γιοτ πάρτι; Σκεφτείτε αυτά τα πράγματα

January 1, 2023 0 By admin

Ο προγραμματισμός ενός πάρτι σε ένα γιοτ μπορεί να είναι και διασκεδαστικός και συντριπτικός, ειδικά για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τα γιοτ. Τα καλά νέα είναι ότι ορισμένες πτυχές είναι παρόμοιες με κάνοντας πάρτι στο σπίτι. Χρειάζεστε φαγητό, καλεσμένους, ποτά και μουσική, αλλά σε αυτό το σενάριο, ο χώρος σας θα είναι σε γιοτ. Εάν το κάνετε σωστά, αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι το καλύτερο πάρτι που έχετε κάνει ποτέ εσείς και οι φίλοι σας. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν σχεδιάζετε ένα πάρτι για γιοτ.

Επιλέξτε ένα γιοτ και έναν προορισμό

Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα είναι το γιοτ και ο προορισμός. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι το γιοτ όπου θα γίνει το πάρτι. Επίσης, δεν μπορείτε απλά να επιλέξετε οποιοδήποτε γιοτ. Πρέπει να σκεφτείτε αν είναι ευρύχωρο για τους καλεσμένους σας. Οι περισσότερες εταιρείες γιοτ, όπως Canvas Yacht Charters, προσφέρει μια επιλογή από διαφορετικά πλοία. Μπορείτε να επιλέξετε ένα με βάση τις προτιμήσεις σας. Ψάχνετε να πάτε στις Μπαχάμες ή στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους; Όποιον προορισμό έχετε στο μυαλό σας, ελέγξτε ότι η εταιρεία μπορεί να σας φιλοξενήσει.

Εξετάστε τον αριθμό των επισκεπτών που θέλετε

Όσον αφορά τα πάρτι, το μότο είναι όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα. Αλλά πριν ξεκινήσετε να στέλνετε προσκλήσεις, καταλάβετε ότι τα γιοτ έχουν μέγιστη χωρητικότητα. Ενώ ορισμένα μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο έξι άτομα, άλλα θα φιλοξενήσουν ακόμη και 100 ή περισσότερα. Πόσα άτομα θα θέλατε να παρευρεθούν στο πάρτι; Μόλις έχετε τον αριθμό, επιλέξτε ένα γιοτ που ταιριάζει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Αποφασίστε πόσο καιρό θα λείπετε

Πόσο καιρό σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το γιοτ; Είναι μια-δυο μέρες ή μια ολόκληρη εβδομάδα; Αυτό θέτει επίσης το ερώτημα, τι κοστίζει η ναύλωση ενός γιοτ? Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά δρομολόγια σε διαφορετικές τιμές. Κάθε δρομολόγιο έχει διαφορετικό αριθμό ημερών. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την εταιρεία να προσαρμόσει ένα δρομολόγιο για τις ανάγκες σας. Όποιες αποφάσεις κι αν πάρετε, βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας θα είναι διαθέσιμοι για τη διάρκεια που σχεδιάζετε να λείπετε.

Σχέδιο για διάφορες δραστηριότητες

Ένα άλλο σημαντικό βήμα είναι να αποφασίσετε τις δραστηριότητες που θα κάνετε στο γιοτ. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, όπως θαλάσσια σπορ, χορός και κοινωνικές συναναστροφές, περιηγήσεις στα αξιοθέατα ή απόλυτη χαλάρωση. Ο τόνος και το στυλ του πάρτι θα καθορίσουν ποιες δραστηριότητες θα κάνετε. Στη διαδικασία σχεδιασμού, ελέγξτε ότι το πλήρωμα μπορεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες.

Οργανώστε τα φαγητά και τα ποτά που θα σερβιριστούν

Ένα πάρτι χωρίς ποτά και φαγητό είναι καταστροφή. Οι επισκέπτες περιμένουν να ταΐσουν και αν αποτύχετε σε αυτό το τμήμα, οι καλεσμένοι σας δεν θα ενθουσιαστούν μαζί σας. Μπορείτε να κοιτάξετε ψηλά ιδέες για φαγητό για πάρτι για να πάρετε μια ιδέα για το τι να σερβίρετε τους καλεσμένους σας. Η εταιρεία γιοτ μπορεί επίσης να σας δώσει μια επιλογή μενού για να επιλέξετε τα γεύματα και τα ποτά που θέλετε να σερβίρετε.

Με τις ιδέες που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το πάρτι σας θα είναι επιτυχημένο. Εφόσον δεν παραμελείτε τις σημαντικές πτυχές του προγραμματισμού του πάρτι, σας εγγυάται ότι θα περάσετε καλά.