Πωλείται βιολογικό σκόρδο – Aussie Organic Gardening & Moon Planting

January 13, 2011 0 By admin

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ

Το νέο απόθεμα θα είναι διαθέσιμο γύρω στο Δεκέμβριο του 2011.

Για άλλη μια φορά, έχουμε μια μικρή ποσότητα από το δικό μας πιστοποιημένο βιολογικό σκόρδο «Italian White» προς πώληση απευθείας στο κοινό. Αυτή η ποικιλία έχει μια υπέροχη γεύση και έχει καλλιεργηθεί κάτω από αυστηρές βιολογικές συνθήκες στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας*. Το βιολογικό σκόρδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και τα οφέλη του σκόρδου στην υγεία είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Το βιολογικό σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην προετοιμασία φαγητού ή μπορείτε να χωρίσετε τις σκελίδες και να καλλιεργήσετε το δικό σας σκόρδο το φθινόπωρο για τον επόμενο χρόνο. Μπορείτε να παραγγείλετε σακουλάκια 400 γραμμαρίων με πόμολα σκόρδου για αποστολή ταχυδρομικώς σε σακούλα με επένδυση.
Ridge-didge Organics Manning River – OGA Producer 371A

* Το εισαγόμενο σκόρδο υποκαπνίζεται ή ακτινοβολείται και ένα μέρος του έχει λευκανθεί. Παρεμπιπτόντως, το Elephant Garlic (που έχει τεράστιες σκελίδες) δεν είναι σκόρδο αλλά ένα πράσο με άρωμα σκόρδου και δεν έχει τις ίδιες προστατευτικές ιδιότητες με το αληθινό σκόρδο και γι’ αυτό δεν το καλλιεργούμε.

Αυστραλιανό βιολογικό σκόρδο

Μέγεθος σακούλας: 400 γρ

Τιμή: 20,00 $

Ταχυδρομικά έξοδα: 7,50 $